300-400 gæster fejrede grundlovsdag 2018 i krattet

Formanden byder velkommen til grundlovsmødet 2018

Mellem 300 og 400 brandværnsmusikanter, idrætsefterskoleelever, øl- og pølsesælgere, jazzmusikanter, en enkelt taler samt en masse glade tilskuere fejrede grundlovsdag i krattet i det dejligste sommervejr. Det var fjerde gang i nyere tid, at Skibelundforeningen arrangerede grundlovsdag, og det store fremmøde tegner godt for 2019 og ikke mindst 2020, hvor der vil blive afholdt et stort genforeningsmøde i krattet. I bestyrelsen glæder vi os over, at fejring af grundlovsdag i Skibelund Krat igen er blevet en fast tradition. På gensyn i 2019.