DSC03909

Glæd jer til grundlovsmødet den 5. juni 2019 kl. 14.00-17.00 i Skibelund Krat.

Program:

Kl. 14.00 Indmarch og underholdning ved Skodborg Brandværnsorkester

Kl. 14.30 Gymnastikopvisning ved Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Kl. 15.00 Fællessang

Grundlovstale ved Lykke Friis. Lykke Friis er specialist i europæisk politik med særligt fokus på Tyskland. Hun er Berlingske Tidendes korrespondent i Tyskland og bosiddende i Berlin, formand for  Det Udenrigspolitiske Selskab og tidligere klima-, energi- og ligestillingsminister og tidligere prorektor på Københavns Universitet.  Hun har udgivet adskillige bøger om EU og Tyskland og sidder i dag i bestyrelsen  for en af Europas førende tænketanke.

Lykke Friis er en flittigt brugt ekspert af tv og radio. Hun er bogaktuel med en ny  bog ”En kuffert i Berlin”, der handler om det sidste dramatiske år i tysk politik og  det forstående ”Mutti-mysterium” – hvem skal afløse Merkel?

Fællessang

Kl. 15.45 Underholdning ved 6-Pack Jazzband

Kl. 17.00 Tak for i dag

Arrangør: Skibelundforeningen og Askov Højskole i samarbejde med Hotel Skibelund Krat, Askov Bylaug og Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>