Kategoriarkiv: Nyhed

DSC03914

300-400 gæster fejrede grundlovsdag 2018 i krattet

Formanden byder velkommen til grundlovsmødet 2018

Mellem 300 og 400 brandværnsmusikanter, idrætsefterskoleelever, øl- og pølsesælgere, jazzmusikanter, en enkelt taler samt en masse glade tilskuere fejrede grundlovsdag i krattet i det dejligste sommervejr. Det var fjerde gang i nyere tid, at Skibelundforeningen arrangerede grundlovsdag, og det store fremmøde tegner godt for 2019 og ikke mindst 2020, hvor der vil blive afholdt et stort genforeningsmøde i krattet. I bestyrelsen glæder vi os over, at fejring af grundlovsdag i Skibelund Krat igen er blevet en fast tradition. På gensyn i 2019.

QR-koder på stenene

I Skibelund Krat kan man nu få orientering om de enkelte sten på selve stedet. DSC00999

Vi har sat en lille, diskret QR-kode på soklen af hver sten (dog mangler i øjeblikket en kode på Thor Lange og  H. J. Termansen. De to er også på vej).

DSC00997

Man skal have internet på sin smartphone, og man skal have en app med en QR-kodelæser. Har man det, kan man ved at scanne de enkelte koder få oplysninger om hver enkelt sten. Informationerne og billederne, der hentes, stammer fra Skibelundforeningens hjemmeside.