Persondataloven

Vedr. persondatalovgivningen.

Skibelundforeningen opbevarer kun data vedrørende foreningens medlemmer. Disse data er ikke tilgængelige for andre. De opbevares på en lokal pc. De data, der opbevares, er:

Fornavn

Efternavn

Postnummer

E-mailadresse

Lodejernummer

Kontingentbetaling.

Data gives aldrig videre til tredjemand.

Du kan altid ved henvendelse til foreningens lodejeransvarlige eller sekretær få oplyst hvilke data, vi opbevarer om dig – ligesom du kan få dem ændret. De opbevares, så længe du er lodejer i Skibelundforeningen, hvorefter de slettes.

Disse oplysninger er i foråret 2018 sendt til medlemmerne på mail, hvis vi har en sådan – ellers sendes de pr. brev.